Hespera Breeze

Luxe comfort in iedere crew cabine, zonder het hoge prijskaartje

Hespera gelooft in het belang van een onbezorgde nachtrust voor uw bemanning. Gemak en kostenbesparing zijn belangrijke factoren bij uw keuze, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Met trots presenteert Hespera u daarom de Hespera Breeze. Een slaapoplossing zo compleet dat uw bemanning nooit meer anders zal wensen.

Hespera Breeze

De 4 merkbeloftes van hespera

Uniek

Bij Hespera denken we graag in oplossingen. Om die reden hebben we gekeken naar een creatieve slaapoplossing voor superjachten, namelijk het slaapcomfort voor de bemanning. De bemanning is de drijvende kracht achter een onbezorgde reis en daarom verdienen ook zij een onbezorgde nachtrust.

De Hespera Breeze wordt volledig op maat gemaakt. De dubbele veerkracht, die verwerkt zit in de combinatie van de Hespera Breeze, zijn van de beste Zweedse techniek en bieden hetzelfde comfort als een luxe bed.

De verdeling van de Hespera Breeze combinatie zorgt voor een juiste lichaamsdrukverdeling, waardoor het matras minder hard hoeft te werken. Dit komt ten gunste van de duurzaamheid en het slaapcomfort. Dat samen maakt de Hespera Breeze dé creatieve slaapoplossing voor iedere superjacht crew cabine.

Uniek
Ventilatie

Ventilatie

Goede ventilatie draagt Hespera hoog in het vaandel. Een constante en optimale luchtverversing is bij de Breeze dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Het gebruik van een speciaal Airvent doek aan zowel de onder- als de zijkanten van de Hespera Breeze, zorgt voor 50% betere ventilatie dan standaard hoezen. Dit is mede te danken aan de wevingsstructuur.

Omdat wij begrijpen dat een bed iedere nacht heerlijk fris moet aanvoelen, is het belangrijk dat uw lichaamstemperatuur constant blijft tijdens uw slaap. Indien uw matras te veel warmte vasthoudt, bestaat er een grote kans op overmatig transpireren. Hespera Breeze garandeert een perfecte luchtcirculatie die ervoor zorgt dat warmte geïsoleerd wordt en u een constante en aangename slaaptemperatuur ondervindt.

Ventilatie

100% op je best

Zoals eerder genoemd is de bemanning van een superjacht de drijvende kracht achter een onbezorgde reis. Het is daarom van enorm belang dat de bemanning geniet van een optimale nachtrust. Een uitgeruste lichaam en geest zorgen namelijk voor een beter teamgevoel en betere teamprestaties.

Om te zorgen dat de bemanning 100% op haar best is, is er een sterke teamgeest nodig. Het draait hierbij om de relatie en de sfeer onderling. Dit zorgt ervoor dat de bemanning het best als team kan presteren. Het resultaat is duidelijk merkbaar. Een goede nachtrust zorgt voor niet alleen voor fysieke rust, maar ook voor mentale rust. Hierdoor zijn lichaam en geest beide ontspannen en volledig opgeladen om de best mogelijke prestaties te kunnen leveren.

De bemanning is vaak langere periodes van huis en dit kan leiden tot een verminderde motivatie. Met onze Hespera Breeze zorgt u voor een luxe slaapoplossing, die het gevoel van thuis zijn overbrengt in de crew cabine en dat gevoel naar een hoger niveau tilt. De bemanning zal nooit meer iets anders wensen.

100 op je best
Efficient

Efficiënt

De productie van een superjacht is een zorgzame, kostbare en tijdrovende onderneming. Hespera ontneemt een stukje van deze zorg met de Hespera Breeze. Onze slaapoplossing zorgt er namelijk voor dat u bespaart op zowel op tijd als kosten, zonder in te leveren op kwaliteit.

De huidige rolbodem kan vervangen worden door de Hespera Breeze. Omdat onze producten volledig op maat gemaakt worden, u bespaart op deze manier vele manuren, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Het laatste waar u op wilt besparen is kwaliteit. Hespera zorgt voor hetzelfde slaapcomfort en dezelfde luxe in iedere crew cabine. Dit maakt Hespera de beste keuze voor uw bemanning en uw superjacht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen langs met onze collectie van prachtige samples, om u te kunnen voorzien van alle nodige informatie.