Ieder superjacht heeft supercrew nodig

Een toegewijde bemanning is de spil voor een onvergetelijke reis. Maar dat wordt nog wel eens vergeten. De bemanning van een superjacht dient te allen tijde in topconditie te zijn, om de beste prestaties te kunnen leveren.

Hespera denkt echter niet alleen aan de prestaties, maar ook aan het belang van mensen. Vaak lange periodes weg van huis zijn kan een mentale invloed hebben op de bemanning. Daarom streven wij ernaar om hen op hun gemak te stellen en zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Een goede nachtrust met onze Hespera Breeze is hierbij van essentieel belang.

Ieder superjacht heeft supercrew nodig

Bewondering voor superjachten

Sinds jaar en dag koesteren de oprichters van Hespera een diepe bewondering voor superjachten. Het bezitten van een jacht wordt gezien als één van de meest ultieme beloningen in iemands leven. Met de gehele wereld binnen handbereik is een superjacht enerzijds een middel om succes tentoon te stellen en anderzijds een manier om op ongekende wijze tijd door te brengen met geliefden en gasten.

De hoeveelheid tijd en werk die wordt gestoken in een superjacht is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Beweren dat een dergelijk aanblik niet als imposant wordt beschouwd kan zowaar bijna als een leugen worden bestempeld.

Deze bewondering heeft geleid tot het ontstaan van Hespera, waarmee wij ons steentje bijdragen aan het optimaliseren van royale nautische ervaringen, zowel voor de bemanning als voor de eigenaar.

Bewondering voor superjachten

HESPERA GELOOFT DAT LUXE COMFORT IN IEDERE
CREW CABINE KAN WORDEN GEREALISEERD,
ZONDER EEN HOOG PRIJSKAARTJEontdek meer